Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твЗдравният министър прилага двоен стандарт

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твЗдравният министър прилага двоен стандарт
Коментари Харесай

Карастоянова: Здравен сертификат да се иска и при влизане в супера, както в ресторанта

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Здравният министър ползва двоен стандарт по отношение на бизнеса. Не може единствено туризма да е пострадал от ограничаващите ограничения. Всички останали бизнеси работят обикновено и на цялостни обороти. Щом с цел да влезеш в заведение се изисква тест, документ или ваксина, за какво същите условия не се ползват и към останалите публични обекти - магазини, телекоми и т.н. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Поли Карастоянова от Национален ръб по туризъм.

Не виждам никаква разлика по повод заплахата за здравето сред това да влезеш в ресторант да вечеряш и да влезеш в магазин, с цел да си купиш кисело мляко и самун, уточни тя. 

Дискриминационно е единствено туристическия бранш да бъде в полето на рестрикциите, добави тя. 

Затова ние предложихме на премиера и на кабинета тези 60 млн. лева спомагателни от актуализацията на бюджета за туризма да бъдат употребявани за тласъци за имунизация. Защото по този метод секторът дава явен знак към обществото на поддръжка и съпричасност и няма потребност от тези съвсем мизерни средства, които ще стигнат до компаниите, а има потребност всички дружно да покажем, че сме подготвени дза нещо по-голямо, уточни тя. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР